Whey Perfection Review

Volgens Body & Fitshop bevat hun Whey Perfection de meest zuivere eiwitten van Whey Isolaat, Whey Hydrolisaat en Ultra Gefilterde Whey Concentraat. Tevens streven zij met dit supplement een volle en romige smaak na. Fitnessmagazine24 heeft de Whey Perfection van Body & Fitshop uitgebreid getest op verschillende punten waaronder: smaak, prijs, kwaliteit, oplosbaarheid en resultaat. Lees hieronder de Whey Perfection review!

Macronutriënten Whey Perfection

voedingswaarden-whey-perfectionDe voedingswaarden kunnen per smaak afwijken. Bij de smaak ‘natural’ (smaakloos) is zijn enkele voedingswaarden, waaronder eiwitten, enkele procenten hoger. Bij de smaak ‘chocolade’ zit er een negatieve afwijking van enkele procenten in de hoeveelheid eiwitten.

Officiële Lab Review Whey Perfection

Whey Perfection Banana labtest – Januari 2015

Smaak & Oplosbaarheid

Whey Perfection is beschikbaar in maarliefst 25 verschillende smaken. Wij hebben verschillende smaken getest waaronder: Chocolde, Vanille, Cookies en Strawberry. Alle geteste smaken waren vol en romig van smaak. Er is wel een verschil in smaak tussen suppletie met melk of water. Over het algemeen gaat de volle en romige smaak verloren wanneer de Whey Perfection met water wordt gemengd. De oplosbaarheid kwam over het algemeen voldoende uit de test. Opvallend is dat de oplosbaarheid per smaak verschilt. Bij sommige smaken, waaronder Chocolade, bleven er langer klonten aanwezig dan bij Vanille en Strawberry. Echter, over het algemeen lost de Whey Perfection goed op bij voldoende shaken.

Prijs / Kwaliteit

Over de kwaliteit van de Whey Perfection is recent veel ophef geweest. De voedingswaarden in de Whey Perfection zouden lange tijd niet overeen zijn gekomen met het label. Tegenwoordig heeft Body en Fitshop offciele labresultaten gepucliceerd op hun website (zier hierboven) waarmee zij beweren dat de kwaliteit van het product nu wel overeen zou moeten komen met het label. Een pot van 4540 / 81 shakes kost € 34,90. Zij zijn hiermee één van de goedkoopste in de markt. Met 78,1 gram eiwitten en slechts 6,1 gram koolhydraten per 100 gram is de Whey Perfection een product met een prima prijs / kwaliteitsverhouding.

Resultaat

Zowel om af te vallen als het winnen van spiermassa is Whey Perfection van Body en Fitshop een geschikt product. De Whey Perfection is beschikbaar in maarliefst 25 smaken. Mocht er ondanks deze variëteit in smaken geen smaak naar jouw wens bijzitten? Dan is er altijd de mogelijkheid om de smaakloze ‘natural’ Whey Perfection te bestellen. Met verbeterde voedinsgwaarden die overeenkomen met het label en slechts € 0,43 per shake is de prijs/kwaliteit verhouding uitstekend te noemen.

review-whey-perfection-5Whey Perfection: Voor- en nadelen

+ Uitstekende prijs/kwaliteit verhouding
+ Verbeterde kwaliteit (labtest)
+ Goede oplosbaarheid
+ Veel verschillende smaken

 Enkele smaken wijken af in eiwit%
 Hoog percentage Whey Concentraat
 Zoetstof Suclarose

Samenvatting

Zowel om af te vallen als het winnen van spiermassa is Whey Perfection van Body en Fitshop met 78,1 gram eiwitten en slechts 6,1 gram koolhydraten per 100 gram een geschikt supplement. De keuze uit 25 smaken en de aantrekkelijke prijs van € 0,43 per eiwitshake maakt de Whey Perfection een zeer aantrekkelijke eiwitshake.

Conclusie Whey Perfection Review:

RECENSIEOVERZICHT
Smaak
8
Prijs
9
Kwaliteit
6,5
Oplosbaarheid
7,5
Resultaat
7
Vorig artikelDe antikatabole werking van BCAA’s
Volgend artikel7 Tips om veel voorkomende blessures te voorkomen
Fitness Magazine 24: Jouw ultieme bron voor informatie en advies over fitness, opbouw van spieren, verantwoord afvallen, gezonde voeding en het gebruik van voedingssupplementen.

3 REACTIES

  1. Ik bestel al jaren de Whey Perfection van Body en Fitshop en bevalt mij heel goed. Prijstechnisch zijn zij één van de betere. Handige review!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here