ELX Pro Protein Water

ELX Pro – Protein Water is de enige proteïne drink op basis van 100% Lacprodan HYDRO.365 (wei hydrolysaat). Deze zeer exclusieve HYDRO.365 is de meest snelle wei proteïne hydrolysaat in de markt. ELX Pro drinkt weg als een isotone sportdrank en geeft spierherstel met een lekkere smaak: krachtig en verfrissend. Lees hieronder de ELX Pro – Protein Water review!

Uniek

Proteine Waters zijn de komende jaren de ‘next big thing’; niet alleen voor gebruik in de sportwereld maar ook straks in de schappen naast een Vitamin Water.ELX Pro – Protein Water is een exclusief en uniek product dat op dit moment wordt getest door topsporters en wordt beoordeeld door voedingsdeskundigen. 95% van de topsporters vindt het een lekker en goed werkend product. 90% van de voedingsdeskundigen vindt het een uniek en waardevol product.

Macronutriënten ELX Pro

Iedere 0,5L (500 milliliter) fles ELX Pro bevat 15 gram WPH waarvan 3,3 gram vertakte aminozuren (BCAA’s). Het is glutenvrij, heeft 0% vet en is vrijwel lactose-vrij. Het bevat geen kunstmatige kleur- en geurstoffen. Per flesje van 0,5 liter bevat ELX Pro 8,7 gram aan koolhydraten waarvan 0,7 gram suikers en 7,7 gram polyolen (zoetstoffen).

Gebruik en Smaak

ELX Pro is uitermate geschikt voor dagelijks gebruik door intensieve en ambitieuze sporters. Vanwege de lichte en lekkere drinkbaarheid kan dit de gehele dag door. Het meest effectief is ELX Pro vlak na een intensieve inspanning. ELX Pro Citrus Crush heeft de smaak van sinaasappel en yuzu en bevat 100% Hydro.365 proteine.

Zero Added Sugar

High Protein ELX Pro een zero sugar drank. Vanwege het speciaal ontwikkelde wei proteïne hydrolysaat (WPH) is ELX Pro de snelste en enige echt heldere proteïne drank op de markt. ELX Drinks maakt uitsluitend gebruik van Hydro.365. Dit is de meest exclusieve en snelst werkende WPH die op dit moment beschikbaar is. Met 15 gram Hydro.365 WPH heeft ELX Pro de kracht van een shake maar drinkt weg als een water; hydraterend en herstellend.

Ready to Use

Als sporters misten we een goed doordrinkbare en lekkere proteinedrank in de markt. Naast water konden we na het sporten alleen gebruik maken van high energy (sugar) drinks of proteïne shakes. We vinden dat het ook mogelijk moet zijn om na het sporten een dorstlessende en kant en klare spierhersteldrank te nemen. ELX Pro helpt sporters om op een plezierige manier sneller en beter te herstellen.

ELX Pro: Voor- en nadelen

+ Recovery drink met hoog eiwitgehalte
+ Nagenoeg geen suikers
+ Heerlijke smaak
+ Ready to Use

 Korte houdbaarheid (4 weken)
 Weinig verschillende smaken
 Zoetstof Ascesulfaam-K

Verkrijgbaarheid & Prijzen

EXL Pro – Protein Water is verkrijgbaar in de webshop van ELXL Pro:

  • € 7,50 – EXL Pro – Citrus Crush (3 flessen)
  • € 15,00 – EXL Pro – Citrus Crush (6 flessen)
  • € 30,00 – EXL Pro – Citrus Crush (12 flessen)
  • € 60,00 – EXL Pro – Citrus Crush (24 flessen)

Conclusie

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here