24 C
Amsterdam
woensdag 9 juni 2021
Home Adverteren

Adverteren

Fitnessmagazine24 is een snel groeiend online platform gericht op fitness, opbouw van spieren, verantwoord afvallen, gezonde voeding en het gebruik van voedingssupplementen. De informatie op Fitnessmagazine24 komt tot stand door een nauwe samenwerking met specialisten binnen verschillende specialismen waaronder personal trainers, fitnessinstructeurs, sportdietisten, fysiotherapeuten en/of medische sociologen.

 

Fitnessmagazine24 adverteren 1024 530-min (1)


PROFIELSCHETS

De publicaties op onze website zijn gericht op diverse aspecten van fitness (waaronder krachttraining, cardiotraining, powerlifting en bodybuilding), voeding en voedingssupplementen, opbouwen van spieren en verantwoord afvallen. Daarnaast bevat de website achtergrondartikelen over lezersvragen en persoonlijke verhalen.

DOELGROEP

De doelgroep van Fitnessmagazine24 zijn mannen en vrouwen tussen de 18 en 45 jaar die geïnteresseerd zijn in een actieve, fitte en gezonde levensstijl. Onze doelgroep kenmerkt zich aan de volgende factoren:

 • 62% man / 38% vrouw
 • 25% in leeftijd 25-34 Gemiddelde leeftijd: 35
 • 72% bezoekt wekelijks de website
 • 85% traint 3-5 keer per week
 • 68% gebruikt dagelijks proteïnepoeders
 • 32% gebruikt dagelijks of wekelijks creatine
 • 62% gebruikt dagelijks vitamines / mineralen
 • 79% koopt supplementen via internet
 • 93% besteedt tot €100 per maand aan supplementen

MOGELIJKHEDEN

Fitnessmagazine24 werkt doelgericht samen met adverteerders om een diversiteit aan mogelijkheden te bieden. Er zijn op onze website verschillende opties om uw merk, product en/of dienst onder de aandacht van onze doelgroep te brengen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan opvallende display ads in diverse formaten, sponsored content, video promotions, winactie, homepage takeove, awareness via social media kanalen of een product review. Ook staan we open voor overige suggesties en/of mogelijkheden. We bespreken met u graag al uw ideeën.

GEÏNTERESSEERD?

Bent u geinteresseerd in de mogelijkheden om te adverteren op Fitnessmagazine24.nl? Neem dan contact met ons op via onderstaand contactformulier.

  Naam (verplicht)

  Email (verplicht)

  Bericht

  Voorwaarden (verplicht)

  CONTACTGEGEVENS

  Fitnessmagazine24
  Basisweg 30
  1043 AP Amsterdam
  Telefoon: 062 – 377 366 5
  E-mail: admin@fitnessmagazine24.nl