Filemon aan de anabolen?

In het nieuwste programma van BNN – Filemon Staat Strak – grijpt Filemon Wesselink naar de anabolen om een droomlijf te realiseren. In de telegraaf vertelt Filemon dat hij gefascineerd is door de vele mensen die veel tijd in de sportschool doorbrengen. Zijn grote droom is om net zo’n gespierd lijf te krijgen als zijn collegás Waldemar Torenstra en Arie Boomsma.

Anabole Steroïden

Filemon’s transformatie loopt geen vaart. Het trainen valt hem zwaar en de spieren blijven uit. Veel recreatieve sporters grijpen relatief gemakkelijk naar de anabole steroïden. Via deze laagdrempelige manier is het mogelijk om binnen no-time een gespierd lichaam te krijgen. In Nederland gebruiken ongeveer 20.000 sporters anabole steroïden.  Dit terwijl de bijwerkingen op de langere termijn nog onduidelijk zijn.

Onderzoek

Om meer te weten te komen over de uitwerking van de steroïden op zijn lichaam doet Filemon mee aan een grootschalige nationaal onderzoek. “Ik vond anabolen doodeng. Er waren voorafgaand allerlei verhalen over dat je er kleine ballen van zou krijgen. Laat ik alvast een tipje van de sluier oplichten: dat is ook zo….”

Resultaat

Het resultaat van Filemon’s harde werk is te bewonderen in de Muscle and Fitness. Op hun website kun je alvast enkele foto’s bewonderen:

http://www.menshealth.nl/Lifestyle/Zie-hier-het-resultaat-van-Filemons-harde-training

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here