30.9 C
Amsterdam
woensdag 12 augustus 2020
Home Aanmelden als auteur?

Aanmelden als auteur?

Ben jij een expert op het gebied van fitness, voeding, personal training, sportdietetiek, fysiotherapie en/of medische sociologie? Zoek jij een goed platform om je kennis te delen? Wil je auteur worden bij Fitnessmagazine24? Dan kunnen we jouw deze mogelijkheid bieden. Fitnessmagazine24 werkt met een selecte groep vaste auteurs die expert zijn in een bepaald vakgebied, maar wij zijn altijd op zoek naar nieuwe experts die een waardevolle bijdrage kunnen leveren aan ons platform.

Schrijven voor Fitnessmagazine24 biedt je de volgende voordelen:

 • Het vergroten van jouw naamsbekendheid (zowel persoonlijk als zakelijk)
 • Een (verdere) profilering in de fitness- en/of voedings(supplementen)industrie door het overbrengen van jouw expertise en/of visie over verschillende onderwerpen
 • Een eigen auteurspagina inclusief foto, biografie en verwijzingen naar bijvoorbeeld jouw website en social media kanalen (tevens zichtbaar in Google)
 • Het opbouwen van een lezerspubliek en het creëren van een (groter) bereik met meer dan 30.000 unieke bezoekers per maand
 • Meer bezoekers naar je eigen website en/of social media kanalen genereren waardoor je je eigen fanbase kan creëren
 • Doordat de doelgroep van ons platform erg divers is bereik je mogelijkerwijs potentiële nieuwe klanten, waarmee je zonder enige vorm van restricties in contact mag treden
 • In contact komen met andere experts (netwerk / kennis vergroten), waardoor je jouw kennis kunt aanvullen of verbreden

Wil je auteur worden? Dan zijn er wel enkele spelregels:

 • Er worden uitsluitend inhoudelijke artikelen geplaatst, gericht op het delen van kennis. We zullen geen promotionele content plaatsen.
 • Je schrijft altijd op persoonlijke titel (en niet uit naam van een of jouw eigen organisatie). Het is uiteraard wel mogelijk om de organisatie waar je werkzaam voor bent of jouw eigen organisatie te vermelden in het auteursprofiel.
 • Wij werken met unieke content, dit betekent dat publicaties uitsluitend voor Fitnessmagazine24 gepubliceerd worden en niet in vergelijkbare vorm aangeboden worden bij andere websites.
 • Onze focus ligt voornamelijk op informatieve artikelen.
 • Wij prefereren kwaliteit in elk geval boven kwantiteit. We geven onze auteurs de mogelijkheid onderwerpen uit te diepen, daarom hanteren we een richtlijn van 1000 tot 1500 woorden per publicatie.

Maandelijks krijgen wij vele aanmeldingen van auteurs die voor Fitnessmagazine24 willen schrijven. We zijn erg zorgvuldig in ons selectieproces. Daarom vragen we je één of meerdere artikelen die je reeds hebt geschreven toe te sturen óf vragen we je alvast een conceptartikel voor ons te schrijven. Op het moment we van mening zijn er een match is tussen ons platform en de auteur, zullen we jou benaderen om kennis te maken en verdere afspraken te maken.

Door het onderstaande formulier in te vullen kun je je als auteur aanmelden.

Naam (verplicht)

Email (verplicht)

Kun je wat over jezelf vertellen?

Op welke gebieden ben je expert? (verplicht)

Heb je eerder artikelen geschreven? Zo ja, kun je ons een artikel laten zien? (URL)

Stuur indien mogelijk een conceptartikel mee voor eventuele publicatie

Voorwaarden (verplicht)

CONTACTGEGEVENS

Fitnessmagazine24
Basisweg 30
1043 AP Amsterdam
Telefoon: 062 – 377 366 5
E-mail: admin@fitnessmagazine24.nl